دکتر علیرضا جباری » روان درمانی فردی
مدت زمان مطالعه ۴ دقیقه

روان درمانی فردی

روان درمانی فردی

رواندرمانی فردی، فرآیندی مشترک مابین یک روان درمانگر و یک فرد تحت درمان می باشد. اهداف متداول درمان می تواند الهام بخش تغییر یا بهبود کیفیت زندگی باشد. بیماران ممکن است با هدف الهام گرفتن و ایجاد تغییرات و بهبود کیفیت زندگی تحت درمان قرار بگیرند.
همچنین بیماران ممکن است به منظور کمک گرفتن برای حل مسائلی که به تنهایی توانایی رو به رو شدن با آنها را ندارند، به روان درمانگر مراجعه نمایند. رواندرمانی فردی با نام های تراپی، روان درمانی، گفتار درمانی و مشاوره نیز شناخته می شود.
تراپی می تواند بیماران را در رفع مشکلاتشان یاری دهد و حال آنها را بهتر نماید. این درمان ها می توانند احساسات مثبت مانند شفقت و اعتماد به نفس را در فرد افزایش دهند. بیماران در طول درمان می توانند مهارت هایی برای گذر از شرایط سخت، گرفتن تصمیم درست و رسیدن به اهداف خود را کسب نمایند.
بسیاری از جلسات درمانی به منظور افزایش خود آگاهی بهره می برند. بسیاری دیگر نیز حتی برای رشد خود از درمان های مداوم استفاده می نمایند.

روان درمانی فردی

روان درمانی فردی

چه زمانی به دنبال انجام رواندرمانی فردی باشیم؟

اگر مسئله ای موجب پریشانی شما شده و یا در زندگی روزمزه تان ایجاد اختلال نموده، شاید زمان آن رسیده باشد که به دنبال یک روان درمانگر باشید. پریشانی می تواند به معنای افکار منفی، احساسات، رفتار و یا حتی یک حس فیزیکی مانند درد و احساس خستگی باشد. صبر نکردن تا بدتر شدن علائم پیش از مراجعه به روان درمانگر بسیار مهم است.
در صورتیکه احساس ناراحتی، در هم شکستگی و یا ناامیدی نسبت به مسائل و مشکلات زندگی خود دارید، بهتر است به رواندرمانی فردی بروید. اگر نمی توانید بر روی کار یا تحصیل خود تمرکز نمایید، سوء مصرف موا دارید و یا احساس می کنید که می خواهید به خود و یا دیگران آسیبی وارد نمایید، این جلسات می توانند کمک کننده باشند.
برخی از افراد از درمان دوری می کنند و دلایل زیادی هم برای این کار خود دارند. برخی از این دلایل شامل:
• نگران ننگی هستند که به عنوان بیمار به آنها زده می شود.
• احساس شرم در هنگام صحبت کردن از آسیب های گذشته دارند.
• اشتباهات و مشکلات را تصدیق نمی کنند.
• ترس از غیر محرمانه ماندن جلسات درمانی
• مشکلات مالی
با این حال آمارهای سازمان بین المللی سلامت روان نشان می دهند که مشکلات مربوط به سلامت روان ایالت متحده آمریکا بسیار رایج می باشند. در حقیقت یک نفر از هر ۵ بزرگسال ممکن است درگیر این مشکلات گردد.
شاید لازم به یادآوری باشد که یک روان درمانگر با تجربه و متخصص شخصی است که می تواند از شما حمایت کرده و اطلاعات شخصی شما را به صورت محرمانه حفظ نماید. آنها در شرایط سخت و دردناک و یا در حل مشکلات شرم آور به بیماران کمک می کنند.
برخی از درمان گران همچنین با کم ترین هزینه و یا کمک های مالی دیگران به بیماران نیازمند کمک می نمایند. اگرچه هنوز هم ترس از انگ بیمار روحی وجود دارد، بیش تر مردم با صحبت کردن در مورد مشکلات سلامت ذهنی خود با افراد مورد اعتمادشان احساس راحتی می کنند.
یک روان درمان گر با تجربه می تواند سبک زندگی بیماران را تغییر بدهد. آنها همچنین می توانند در شناسایی علل علائم کمک کرده و استراتژی هایی را برای تغییر افکار و رفتار ناخواسته تبیین نمایند. روان درمانی فردی می تواند بیماران را با مهارت هایی برای مدیریت علائم، کاهش استرس و بهبود کیفیت زندگی مجهز نماید.

بیشتر بخوانید: ویژگی های بهترین روانپزشک تهران

رواندرمانی فردی چه کمک هایی می تواند بکند؟

رواندرمانی فردی می تواند به درمان مشکلات ذهنی، احساسی، فیزیکی و رفتاری کمک نماید. مواردی که در روان درمانی فردی می تواند مورد بحث قرار گیرد، شامل موارد ذیل بوده اما محدود به آنها نیست:
• اضطراب
• استرس
• مشکلات غذایی و مربوط به تغذیه
• خشم
• مشکلات مربوط به ازدواج و رابطه
• اعتیاد
• سو استفاده و هتاکی
• مشکلات خانوادگی
• بی خوابی
• مشکلات جنسی

دکتر علیرضا جباری روانپزشک و رواندرمانگر هستند ، شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۵۴۹۰۸۲ تماس بگیرید .

چه کسی رواندرمانی فردی را انجام می دهد؟

بسیاری از متخصصان روان درمانگر می توانند رواندرمانی فردی را انجام دهند. استانداردهای مربوط به تبدیل شدن به یک روان درمانگر بسته به قوانین درمانی آن کشور دارد. درمانگران معمولاً دارای مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا هستند. آنها ممکن است آموزش های خاصی را در زمینه مشاوره روانشناختی داشته باشند. دکتر علیرضا جباری شخصی است که می توانید برای انجام رواندرمانی فردی به وی مراجعه نمایید.
Source: https://www.goodtherapy.org/learn-about-therapy/modes/individual-therapy

دکتر علیرضا جباری

دکتر علیرضا جباری

متخصص اعصاب و روان و رواندرمانگر در تهران، دارای گواهینامه تخصصی اعصاب و روان،  دارای گواهینامه بین الملی در درمان های متمرکز بر هیجان Emotion focused therapy تحت نظر Juliett beeking، دارای گواهینامه هیپنوتیزم تراپی از انجمن هیپنوتیزم ایران، دوره تخصصی رواندرمانی و تراپی تحت نظر اساتید و سوپرویژن از اساتید مربوطه، روانپزشک و رواندرمانگر سازمان بین اللملی پزشکان بدون مرز در پروژه جنوب تهران از سال 98 تا کنون، روانپزشک و رواندرمانگر در بیمارستان بین اللملی کیش از سال 97 تا کنون
برچسب ها:
مقالات مرتبط
نشخوار فکری؛ دایره ای از افکار منفی!

نشخوار فکری؛ دایره ای از افکار منفی!

نشخوار فکری از مشکلات رایج در تمامی سنین است. نشخوار فکری به تکرار مداوم افکار آزار دهنده گفته می‌شود که تکرار این تفکرات منفی و نگرانی‌ها ممکن است منجر به بروز افسردگی و اضطراب شود. نشخوار فکری...

علائم کمبود اعتماد به نفس

علائم کمبود اعتماد به نفس

علائم کمبود اعتماد به نفس شامل احساس عدم کفایت، ترس از قضاوت دیگران و فرار کردن از مسئولیت‌پذیری است. افراد با اعتماد به نفس پایین مدام خودشان را سرزنش یا با دیگران مقایسه می‌کنند. برای مقابله با...

اختلال سلوک و کنترل آن در کودکان

اختلال سلوک و کنترل آن در کودکان

اختلال سلوک یا اختلال رفتاری، به وضعیتی اشاره دارد که فرد در آن نتوانسته است به طور مطلوب با دیگران ارتباط برقرار کند. این وضعیت می‌تواند به دلایل مختلفی نظیر نقص در تربیت، مشکلات روانی یا اجتماعی،...

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۰ Comments
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 15 =